Menu

Koffiepadapparaat Flytek Eco Zip

Koffiepadapparaat Flytek Eco Zip
Koffiepadapparaat Flytek Eco Zip
359,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Dat is het ding over koffie: vers gezet of geperst? Uit een glasbak of een machine? Dit wordt al snel een dogma en een kwestie van geloof. Voor al wie een goede, snelle espresso wil met één druk op de knop, maar niet wil nadenken over de maalgraad of de juiste contactdruk, is er de FLYTEK ECO ZIP. De machine is klein, heeft dus weinig ruimte nodig, en is gemakkelijk te bedienen. Hij levert verse espresso in elke dosering en wordt bediend met de zogenaamde E.S.E. pads, een klein papieren filterzakje met een diameter van 44 millimeter dat geportioneerd espressopoeder bevat. Deze pads zijn gemakkelijk te hanteren en, in tegenstelling tot veel espresso capsules, volledig composteerbaar. De fraai vormgegeven espressomachine heeft geen franje of franje en de roestvrijstalen behuizing benadrukt het technisch compacte ontwerp. Tijdens het gebruik wordt het E.S.E. pad vastgezet in de brouwkop met behulp van de stabiele hendel aan de zijkant. De polypropyleen watertank kan uit de machine worden verwijderd en is gemakkelijk te reinigen. Kabel: L 1,35 m, veiligheidsstekker (type F). Opgenomen vermogen 700 W.

E.S.E.-pods worden verkocht door vele bekende koffieleveranciers. In ons assortiment vindt u de pods van een kleine Duitse koffiebranderij. Wij leveren ze in twee verschillende smaken en in een hersluitbare, aromabeschermende zak van 25 stuks. Op die manier wordt het verpakkingsafval aanzienlijk verminderd doordat de afzonderlijke verpakkingen van de peulen wegvallen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 10922

Afmetingen: B 15 × D 28 × H 29,5 cm
Gewicht: 7 kg
Materiaal: roestvrij staal, kunststof
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Op passende wijze gecombineerd

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu