Menu

Knize Ten Eau de Toilette

125 ml
Knize Ten Eau de Toilette
125 ml
  € 99,90Basisprijs: € 799,20/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Voor je eigen moraal: Knize Tien.

  Een van de uitvinders woonde in Wenen en was hofleverancier. Hofleverancier en werd Joseph Knize genoemd. Je kunt dus zeker zeggen "Knizsche Nummer Zehn", ook al verengelt iedereen de naam anders tot "Neis". De geniale ontwerper en affichekunstenaar Ernst Deutsch-Dryden speelde een belangrijke rol bij de samenstelling van de Knize. Knize was (en is nog steeds) de meest gerenommeerde herenkledingzaak in Wenen. Knize Ten bestaat al sinds 1925, en in de verzameling "Das Beste vom Besten" (Het Beste van het Beste), gepubliceerd door Econ in 1989, is het het enige parfum dat waardig werd bevonden om te worden opgenomen. En Hans Habe zei dat als hij bedreigd werd met het lot van het onbewoonde eiland, hij ook Knize mee zou nemen, omdat het er uiteindelijk helemaal niet om gaat, als een man een parfum gebruikt, de moraal van een mooie vrouw aan het wankelen te brengen, maar zijn eigen moraal te versterken. Knize Ten is een leren noot - de eerste trouwens, en een van de weinige ooit.

  Eau de Cologne. Geuren met karakter.

  Elk jaar komen er ongeveer 100 nieuwe geuren op de markt. Oude parfumeurs, die weten wat een staaltje compositorisch geweld het is om een op de een of andere manier herkenbaar nieuw en karaktervol parfum uit te vinden, schudden hun hoofd bij de uitspattingen van de marketingmensen en voorspellen dat al deze "spannende nieuwe parfums" de levensduur van een meivlieg zullen hebben.

  Productinformatie

  Artikel nummer 46070

   De topnoot is citrusfris met petitgrain, sinaasappel, rozemarijn en bergamot, de hartnoot is wrang tot houtachtig met ceder en sandelhout, de basisnoot leerachtig.
   125 ml glazen fles
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu