Knipex

Knipex dubbele kruissleutel

Knipex
Knipex dubbele kruissleutel
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Het multifunctionele gereedschap van de conciërge.

  In nieuw Duits, een multitool voor facility management. Gereedschap ontwikkeld door Knipex in Wuppertal en daar geproduceerd voor gebruik door conciërges, technici en hulpdiensten. De twee kruissleutels van gegoten zink combineren de gangbare speciale sleutels voor sluitsystemen in de gebouwentechniek (verwarming en sanitair, bijvoorbeeld voor het ontluchten van radiatoren), de elektrotechniek (bijvoorbeeld voor het openen van schakelkasten - of straatlantaarns) en de gas- en watervoorziening. Daarnaast telkens één kruiskopschroevendraaier en één sleufschroevendraaier.

  Attentie:

  Deze magneten zijn extreem sterk en mogen nooit in de buurt van pacemakers worden gebracht. Hetzelfde geldt voor magnetische gegevensdragers en mechanische horloges of kompassen. Bovendien mogen ze niet op grotere afstand tegen elkaar botsen (splintergevaar).

  Productinformatie

  Artikel nummer 41591

   Zink gegoten, vernikkeld, roestvrij staaldraad. De twee delen worden bijeengehouden door magneten. 9 × 8,5 cm. Gewicht 140 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen