Menu

Klemborddoos aluminium

Klemborddoos aluminium
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Bureau voor onderweg

  Een robuust bureau voor onderweg, gemaakt van 1 mm dik, grijs gelakt aluminium plaat, onverwoestbaar en praktisch gebouwd: Onder het schrijfvlak met een indrukwekkend sterke clip en het klembord is er voldoende ruimte in de doos om naast pennen ook uitgebreid schrijfmateriaal (leveringsbonnen, bouwtekeningen, handleidingen, technische tekeningen) in DIN A4-formaat op te bergen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60887

   Aluminium plaat, grijs gelakt. In de klem passen ongeveer 150 vellen. Gemaakt in de VS. Lengte 36 cm, breedte 23 cm, totale hoogte 7 cm. Gewicht 740 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu