Menu
Krumpholz-Werkzeuge

Kleine rozenvork

Krumpholz-Werkzeuge
Kleine rozenvork
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Verzorging van potplanten gemakkelijk gemaakt.

  Zijn specialiteit is de verzorging van rozen en andere planten in potten. Met deze kleine, tweesnijdende rozenvork kunt u de grond in de pot voorzichtig losmaken en beluchten zonder het tere wortelstelsel van de planten te beschadigen. De gesmede, aan de punt geslepen tanden dringen gemakkelijk in zelfs zwaar gewortelde potkluiten, zodat ze ook een grote hulp zijn bij het verspreiden van (rozen)mest in potten. Vul gewoon de gewenste hoeveelheid in de ontstane gaten en schud de pot voorzichtig. Zo zorgt u voor een gelijkmatige verdeling van de meststof. Dit uiterst nuttige gebruiksvoorwerp halen we uit een smederij in Franken.

  Tuingereedschap met karakter

  De familie Krumpholz weet wel wat van smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, kochten in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden gereedschap en andere alledaagse voorwerpen van gesmeed ijzer. Vandaag is het bedrijf in handen van de achtste generatie. Het tuingereedschap dat de productielocatie verlaat, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar al lang geleden is gemoderniseerd en uitgebreid, is gereedschap van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smeedhamer naar hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, vereist speciale vaardigheid en gevoel voor verhoudingen. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207362

   Tweesnijdende vork van mangaan-boronstaal (L 14 × B 4,5 cm). Handvat gelakt essenhout. Totale lengte 30 cm. Gewicht 190 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen