Glatz

Kleine Parasol Essenhout

Steengrijs
Glatz
Kleine Parasol Essenhout
Steengrijs
  € 449,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Paraplu's van Glatz. Zwitserse kwaliteitsproducten sinds 1885

  Het ligt in de aard van de loop van de zon dat een parasol nauwelijks bescherming kan bieden tegen te veel zonlicht zonder af en toe zijn stand en helling aan te passen. Het besef dat dit probleem het best kan worden opgelost met een doordacht mechanisme op de parasol zelf, heeft de Thurgause parasolmaker Glatz te danken aan een succesverhaal dat nu al meer dan 100 jaar duurt en waarvan de "Alexo joint", die nu nog steeds in productie is, sinds 1931 deel uitmaakt.

  Opvouwbaar

  De vernikkelde messing tandverbinding kan in bijna elke hellingshoek worden vergrendeld en de stok van gelakt essenhout kan volledig worden ingeklapt om de hoogte van de paraplu te halveren voor transport- en opslagdoeleinden. De luifel is gemaakt van een duurzame polyester stof die lichtecht is (index 7) en uitstekende UV-bescherming biedt (factor 50+), terwijl lederen garnituren de hoeken versterken. De dakstutten zijn van glasvezel, de paraplubak is nu helaas van kunststof. Het houten kopstuk is voorzien van een beschermende stalen kap die de paraplu's beschermt tegen beschadiging tijdens hantering of opslag.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66205

   Gelakte essenhouten paal (Ø 2,9 cm). Stokken van glasvezel, plastic paraplubak. Bekleding 100% polyester (materiaalgewicht ca. 250 g/m²). Houten kopstuk met stalen punt. Gemaakt in Zwitserland. Ø 2 m, hoogte 2,33 m. Gewicht 3,5 kg. Levering zonder parasolvoet.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen