Cu Artigiana

Kleine opklopschaal koper

Exclusief
Cu Artigiana
Kleine opklopschaal koper
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Deze praktische kleinere versie van zijn koperen opklopschaal wordt door de fabrikant in de buurt van Napels exclusief voor Manufactum gemaakt.

  Beter in koper: schuimen, roeren, kloppen

  Koper wordt geprezen om zijn uitstekende warmtegeleiding en is daarom het materiaal bij uitstek in de keuken. Ook als het gaat om het smelten van chocolade, het opkloppen van eidooiers in een bain-marie (warm) of het urenlang verwarmen van de ingrediënten voor een torrone - de heerlijke witte nougat met amandelen en honing - en het al roerend samenvoegen tot een romige massa (ook in een bain-marie). En als u bijvoorbeeld opgeklopte eiwitten wilt maken, is een koperen klopkom ook de beste keuze. Waarom? Om technische redenen zogezegd, want de mechanische beweging tijdens het kloppen verandert de structuur van de eiwitten van het eiwit, terwijl de ionen in het edelmetaal ze tegelijkertijd stabiliseren, ongeacht of u uiteindelijk een chocolademousse of een hartige kaassoufflé wilt. Onze koperen schaal komt uit Italië, van grondstof tot afwerking.

  Productinformatie

  Artikel nummer 23882

   Koper, met bronzen handvatten. Volume ongeveer 5 l. Velghoogte 14 cm, Ø 26 cm. Gewicht 1,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten