Menu
vom Hofe Manufaktur

Kleine koffer plaatstaal

vom Hofe Manufaktur
Kleine koffer plaatstaal
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Het einde van een zoektocht

  Het zijn vaak de kleine dingen die ons op een grote zoektocht sturen, want juist die kleine dingen ontglippen ons met verbazingwekkende doeltreffendheid: de reserveknoop die - opgeborgen in de handtas - voortaan onvindbaar blijft, naald en draad om de knoop aan te naaien, of zelfs de postzegel die zelden bij de hand is, ongeplakt en bruikbaar, wanneer je hem nodig hebt. De koffer voor kleine onderdelen van plaatstaal biedt opbergruimte voor alle kleine en kleinste gebruiksvoorwerpen die even beschermend als toegankelijk is. Voor tabletten daarentegen adviseren wij de plaatstalen pillendoos uit ons assortiment.

  Diep getekend. Mis met klasse

  Dieptrekken is een industrieel massaproduktieproces - technisch gezien behorend tot het zogenaamde trek-drukvormen - dat een kosteneffectieve reproductie van metalen onderdelen en dus de vervaardiging van hoogwaardige, maar niet dure produkten mogelijk maakt. In Duitsland is het dieptrekken van consumptiegoederen echter zeldzaam geworden, niet vanwege de kwaliteit, maar vanwege de toegenomen wereldwijde concurrentie. Van een van de weinige overgebleven Duitse fabrikanten komen onze diepgetrokken koffers van hoogglanzend vernikkeld plaatstaal, dat door zijn robuustheid - harde schaal, beschermde kern - zeer gewaardeerd wordt. De bodem en het deksel zijn versierd met verschillende decoraties: met puntdecoratie, met een bloemenpatroon of met een gestreepte decoratie en een gravureveld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67301

   Gemaakt van vernikkeld bandstaal. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 1,5 cm, breedte 4,5 cm, diepte 7 cm. Gewicht 35 g. Geleverd zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen