Hack Lederware

Kleine handtas koeienhuid

Hack Lederware
Kleine handtas koeienhuid
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Sterk leer. Fijne tas

  Het feit dat deze kleine lederen tas op het eerste gezicht heel onopvallend lijkt, is te danken aan het optisch absoluut eenvoudige, maar des te verfijndere vakmanschap: de romp is gemaakt uit één stuk sterk tuigleer (2,5 mm dik), dat zijn vorm krijgt door vouwen en plooien. Eén naad houdt elke zijrand bij elkaar en er is er nog maar één nodig om de zakbekleding vast te maken. In deze achternaad zit ook de draagriem, die de tas dicht tegen het lichaam houdt als hij over de romp wordt gedragen. Hij wordt gesloten door middel van een kleine leren flap die door een metalen staaf wordt geduwd. Deze komt eigenlijk uit de trailerconstructie en houdt op een andere manier de riemen en banden van de zeilen op hun plaats. In het ongedeelde binnenvak, dat ook ruimte biedt voor een kleinere tablet, helpt een ingebouwd zijvak - gemaakt van zacht rundsuède - met twee steekvakken om de spullen netjes te houden. De tas is gemaakt door Hack Lederware in Keulen.

  Hack Lederware. Duurzaam en met patina

  Achter Hack Lederware staat Christoph Hack, oprichter en tassenmaker met een eigen atelier in Keulen. Al meer dan 30 jaar werkt hij in zijn atelier uitsluitend met leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië en met sterk canvas om slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires te maken. Het leer wordt verwerkt zonder verdere afwerking, oneffenheden worden niet verhuld door kleur, zodat het oppervlak open poriën blijft en de structuur herkenbaar blijft. Bovendien kan zich op zo'n leer na verloop van tijd een prachtig patina ontwikkelen. Het leer wordt afgewerkt in het hoofdkantoor van Hack in Keulen of in een Pools partnerbedrijf.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12463

   Runderhuid (dikte 2,5 mm), plantaardig gelooid en aniline geverfd, herkomst Frankrijk. Opengewerkte afwerking, geslepen en gepolijste randen. Binnenzak van koe-suède, chroomgelooid, herkomst Italië. Roestvrij stalen beslag. 3-voudig verstelbare draagriem, lengte 1,2-1,3 m, breedte 2,5 cm. Kleur zwart. Gemaakt in Duitsland. B 24 × H 18,5 × D 7 cm. Gewicht 600 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen