Menu

Klein roosvorkje

Nieuw
Klein roosvorkje
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Verzorging van potplanten makkelijk gemaakt.

Zijn specialiteit is de verzorging van rozen en andere planten in potten. Met deze kleine, tweesnijdende rozenvork kunt u de grond in de pot voorzichtig losmaken en beluchten zonder het tere wortelstelsel van de planten te beschadigen. De gesmede tanden, die aan de punt zijn geslepen, dringen gemakkelijk door zelfs zwaar bewortelde potkluiten, zodat ze ook een grote hulp zijn bij het strooien van (rozen)meststoffen in potten. Vul gewoon de gewenste hoeveelheid in de ontstane gaten en schud de pot voorzichtig. Zo zorgt u ervoor dat de meststof gelijkmatig wordt verdeeld. We verkrijgen dit uiterst nuttige gebruiksvoorwerp uit een smederij in Franken.

Tuingereedschap met karakter

De familie Krumpholz weet het een en ander over smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, verwierven in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden werktuigen en andere voorwerpen voor dagelijks gebruik uit gesmeed ijzer. Vandaag is het fortuin van het bedrijf in handen van de achtste generatie. De tuingereedschappen die de productieplaats verlaten, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar allang is gemoderniseerd en uitgebreid, zijn gereedschappen van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smidshamer, aangepast aan hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Voor het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, zijn een bijzondere vaardigheid en een gevoel voor verhoudingen vereist. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

Productinformatie

Artikel nummer 207362

Tweepuntige vork van mangaan-boriumstaal (L 14 × B 4,5 cm). Handvat gelakt essenhout. Totale lengte 30 cm. Gewicht 190 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu