Robert Herder

Klassiek broodmes

Robert Herder
Klassiek broodmes
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Snijdt spek.

  Het spitse mes met gebogen rand gaat bijzonder goed door spek, luchtgedroogde salami en andere houdbare worstspecialiteiten. De messenmaker noemt het een "back-pointed" mes, waarbij de punt van het lemmet naar de achterkant van het mes is gebogen (in tegenstelling tot het klassieke schilmes, waarvan de punt naar het snijvlak en weg van de achterkant wijst). Deze vorm bevordert een rollende snijbeweging waardoor het mes gemakkelijk van boven naar beneden door het te snijden voedsel glijdt.

  Etenstijd? Snack

  De Beierse snack heeft zijn eigen regels. De Frankische of de Thüringer, of de Noord-Duitse koude avondmaaltijd, die niet minder hartig is, maar een aantal andere ingrediënten heeft. Of het nu gaat om Friesenkorn of boerenbrood, gerookte vis of worstspecialiteiten, "Obazda" of "Gerupfter" - goede hulpmiddelen worden gewaardeerd door degenen die graag een koude schotel serveren voor een kleine verfrissing tussendoor (of als hoofdmaaltijd van de dag). Wij bieden hier de juiste: Houten snij- en serveerplanken in verschillende maten en twee messen met een speciale lemmetvorm. Alle houten onderdelen zijn gemaakt van gestoomd en geolied kersenhout. Het keukengerei komt uit Solingen en is grotendeels handgemaakt door Windmühlenmesser-fabrikant Robert Herder.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15702

   Een Windmühlen mes van Robert Herder in Solingen. Roestvrij lemmet van chroom-molybdeen-vanadium staal. Grepen van gestoomd en gepolijst kersenhout, dubbel geklonken (klinknagels van aluminium). Totale lengte 22 cm, lengte lemmet 11 cm. Gewicht 30 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen