Holzding

Kinderontbijtbord Rekenen

1 + 1
Holzding
Kinderontbijtbord Rekenen
1 + 1
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Spelenderwijs een rekenexpert worden

  "Twee maal drie maakt vier widdewiddewitt en drie maakt negen" - dat klopt toch? Voor Pippi Langkous is de "plutimatie" ongetwijfeld juist, maar Pippi maakt ook de "wereld, widdewidde zoals zij het wil". Dit heerlijk onconventionele meisje, dat door Astrid Lindgren werd verwekt en barstte van de kracht en het leven, had echter geen ontbijtbord om haar de resultaten van vermenigvuldiging en optelling op een gedenkwaardige manier te laten zien - misschien niet zo fantastisch gefantaseerd, maar wel volgens alle regels van de wiskunde.

  In een werkplaats voor mensen met een handicap worden deze planken met de hand gemaakt van massief lokaal beukenhout, alle randen netjes afgerond en glad geschuurd. De met een laser gegraveerde matrix en liniaal zijn uiterst nauwkeurig en blijvend leesbaar, zelfs bij veelvuldig gebruik. Het gebruik van de tafels is kinderspel - en perfect voor beginnende wiskundigen om de tafels van vermenigvuldiging spelenderwijs eigen te maken. Het juiste resultaat wordt gevonden op het snijpunt van de rij en de kolom van de getallen 1 tot en met 10 die moeten worden vermenigvuldigd of opgeteld. En natuurlijk kan ook delen en aftrekken worden geoefend. Bovendien kan uw kroost de op de zijkant gegraveerde liniaal gebruiken om te meten wie de grootste hap brood neemt, of de lepel 's nachts is gegroeid of dat de banaan echt langer is dan het slablad. Gevoede geest, gevoed lichaam: Last but not least is er in de rechterbovenhoek van het robuuste bord een schoon gefreesd gat waarin het ontbijtei kan worden bevestigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207828

   Beukenhout onbehandeld. Lengte 22 cm, breedte 15 cm, hoogte 1,2 cm. Eierhouder Ø 2,5 cm. Gewicht 280 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen