Menu

Kinderkruiwagen

Kinderkruiwagen
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Niets slaat hem zo gemakkelijk omver

  Op het stevige frame van donkerblauw gelakte stalen buizen staat een stevig, plat dienblad van rood gepoedercoat staal. Dat is het eerste wat je opvalt: Tot en met de handvatten van robuust leer is bijna geen enkel onderdeel van deze kinderkruiwagen van kunststof. De enige uitzondering: het grote wiel is van PVC; het rijdt veilig op een metalen velg. De fabrikant geeft voor de kleine kruiwagen een maximaal laadgewicht van tien kilogram aan. Ook opmerkelijk: De kruiwagen is volledig gemaakt in Duitsland, hij komt uit een werkplaats voor mensen met een handicap in de buurt van het Bodenmeer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206378

   Voor kinderen vanaf 2 jaar. Frame van stalen buizen en kuip van gepoedercoat staal. Het wiel van PVC (Ø 18 cm) staat op een metalen velg. Lederen handvatten met houten stoppen. Gemaakt in Duitsland. Inhoud 15 l. Hoogte 30 cm, lengte 96 cm, breedte 40 cm. Gewicht 4 kg. Maximaal laadgewicht 10 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen