Manufactum

Keukentafel beukenhout

Geoliede bovenkant
Manufactum
Keukentafel beukenhout
Geoliede bovenkant
  Geoliede bovenkant
  € 1.450,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Praktisch, eenvoudig, robuust - en vroeger in elke keuken te vinden in zijn dubbele functie als werk- en eettafel. Het tafelblad van massief beukenhout is geolied en vereist alleen basisonderhoud tijdens het gebruik. Een ruime en veerkrachtige lade biedt plaats aan bestek of nuttig huishoudelijk gereedschap. De keukentafel is voor ons gemaakt in de Saksische stoelmakerij Rabenau.

  Een keukentafel - praktisch, eenvoudig en robuust.

  Hier presenteren wij een bekend tafelmodel op een nieuwe manier - een keukentafel die zowel eet- als werktafel kan zijn, en die gebaseerd is op het beproefde: praktisch, eenvoudig en robuust. Het geoliede tafelblad verfijnt het uiterlijk van de tafel wat meer - maar maakt het niet minder een gebruiksmeubel. Het oppervlak vereist slechts eenvoudige basisverzorging; gedetailleerde instructies worden bij elke levering meegeleverd.

  Vakmanschap uit Rabenau. Traditionele frameconstructie.

  De tafel is speciaal voor ons gemaakt door ambachtslieden in de Saksische stoelenstad Rabenau. Beukenhout is het materiaal en vakmanschap de constructie: Het tafelblad is klassiek verbonden met het witgelakte frame via gegroefde blokken, waardoor het hout zonder spanning kan werken. Het tafelblad is samengesteld uit beukenhouten latten van verschillende breedte - een teken dat het hout nog steeds wordt verwerkt zoals de boom het afgeeft. En de poten zijn gemaakt met afgeronde buitenranden en zijn dus vrij schokbestendig. Er is een ruime en bijzonder veerkrachtige lade aangebracht, die op de oude manier - met strokenlijst en looplijst - wordt geleid en met een verdubbeld front is bewerkt.

  Keukenmeubels. De tafel.

  Een tafel is een tafel - dat weten we niet alleen sinds het gelijknamige korte verhaal van Peter Bichsel. Als keukentafel is zij echter altijd het voorwerp en de speelbal geweest van veelvuldige culturele veranderingen en beweegt zich als zodanig tussen dingen - de vroegere boerenkeuken met zijn open vuur; de eerste compacte inbouwkeukens, die eind jaren twintig onder de titel "Frankfurter Küche" de werkprocessen in de keuken probeerden te herdefiniëren en eenvoudigweg geen plaats meer boden voor een tafel (of dat nu een eettafel of een werktafel was); en dan weer de ruime keuken van onze dagen, waarin de bereiding van een eenvoudig diner nog steeds groots kan worden gevierd.

  Leveringsbon:

  Gratis levering op de plaats van gebruik.

  Let op:

  Kleurvarianten zijn op aanvraag verkrijgbaar via onze speciale bestelling.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41722

   Tafelblad massief beuken (materiaaldikte 22 mm), herkomst Duitsland. Frame ook van beukenhout, wit gelakt, herkomst Duitsland. Een lade in houten lopers (h 10,5 × b 52,5 × d 51 cm) met multiplex legplank. Ladeframes massief beuken, herkomst Duitsland, ladeknop van porselein. Hoogte 76,5 cm, breedte 120 cm, diepte 74 cm. Gewicht 35,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten