Menu
Charvet Editions

Keukenhanddoek Linnen Strepen

Natuur
Charvet Editions
Keukenhanddoek Linnen Strepen
Natuur
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voor handen en potten. Keukenhanddoek van sterk linnen

  Charvet maakt deze stevige keukenhanddoek met een rood-blauw-rode streep van een sterk linnen garen van Nm 6, waardoor hij robuust aanvoelt en bovendien zeer slijtvast is. Dankzij het royale weefselgewicht is het extreem absorberend en kan het - wanneer het dubbel of driedubbel gelegd wordt - zelfs een ovendoek vervangen. Wij bieden het aan in twee versies: met wit-gebleekt linnengaren en in naturel, d.w.z. ongeverfd en ongebleekt garen.

  Toiles de cuisine. Keukenhanddoeken uit Frankrijk

  De weverij waar deze handdoeken vandaan komen is al meer dan 100 jaar gevestigd in het stadje Armentières, op de grens met Vlaanderen - midden in een van Europa's traditionele vlasgebieden. Charvet is gespecialiseerd in de productie van stoffen van linnen en katoen; het assortiment omvat onder meer de robuuste linnen stoffen die vroeger werden verwerkt tot utilitair textiel voor bakkerijen (toiles de boulangerie) en Franse werkkleding (bijvoorbeeld de "vareuses" voor vissers), alsmede tentzeilen en zeildoekstoffen - maar ook keukendoeken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44132

   100% linnen. Herkomst Frankrijk. Basisgewicht 407 g/m². Garengetal Nm 6. Machinewasbaar tot 90 °C. Het doek is voorgewassen, de krimp is daarom maximaal 3%. Gemaakt in Frankrijk. 55 × 75 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel normale temperatuur ( 80 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen