Menu

Keukenhanddoek Linnen Strepen

Natuur
Keukenhanddoek Linnen Strepen
Natuur
€ 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor handen en potten. Keukenhanddoek gemaakt van sterk linnen

Charvet maakt deze stevige keukenhanddoek met een rood-blauw-rode streep van een sterk linnen garen van Nm 6, waardoor hij robuust aanvoelt en ook zeer slijtvast is. Dankzij het royale stofgewicht is hij uiterst absorberend en kan hij - wanneer hij dubbel of driedubbel wordt gelegd - zelfs een ovendoek vervangen. Wij bieden het aan in twee versies: met wit-gebleekt linnengaren en in naturel, d.w.z. ongeverfd en ongebleekt garen.

Toiles de cuisine. Keukenhanddoeken: Frankrijk

De weverij waar deze handdoeken vandaan komen, is al meer dan 100 jaar gevestigd in het stadje Armentières, aan de grens met Vlaanderen - midden in een van Europa's traditionele vlasteeltgebieden. Charvet is gespecialiseerd in de vervaardiging van stoffen van linnen en katoen; het gamma omvat onder meer de robuuste linnen weefsels die vroeger werden verwerkt tot gebruiksweefsels voor bakkerijen (toiles de boulangerie) en Franse werkkleding (bijvoorbeeld de "vareuses" voor vissers), alsmede tentzeilen en zeildoekweefsels - maar ook keukendoeken.

Productinformatie

Artikel nummer 44132

100% linnen. Herkomst Frankrijk. Basisgewicht 407 g/m2. Aantal garen Nm 6. Machinewasbaar tot 90 °C. De stof is voorgewassen, de krimp is daarom maximaal 3%. Gemaakt in Frankrijk.
55 × 75 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu