Menu

Keukengaren

Keukengaren
8,90 €Basisprijs: 0,04 €/ 1malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor verbruiksgoederen zoals keukengaren wordt vaak plastic gebruikt, hoewel dat goedkoop en zeer duurzaam is, en dus niet erg milieuvriendelijk. Wij vinden dat er een uitstekend alternatief bestaat dat bovendien veelzijdig is: ons keukengaren is gemaakt van zuiver, ongeverfd linnen dat dankzij het twijnprocédé slipvast en scheurvast is.

Kookbestendig keukentouw.

Het scheurvaste, slipvaste keukengaren is geschikt voor gebruik in de keuken om roulades, asperges of kruidenboeketten te binden. Alleen zuivere en ongeverfde natuurlijke vezels worden gebruikt voor het garen. Het is opgewonden zonder kartonnen buis en heeft een binnenafvoer, zodat het er van binnenuit wordt uitgetrokken. Wij raden u daarom aan de folie waarin de bol garen is geseald, niet te verwijderen.
Het wordt vervaardigd in een twijnerij in Oldenburg, waar het tweemaal wordt getwijnd uit zuiver, ongeverfd linnen. Oorspronkelijk werd huishoudelijk bindtouw gebruikt als zogenaamd slagerstouw of worsttouw. Enerzijds hield het de worst aan de haak, anderzijds konden de slagers de verschillende soorten worst tijdens de productie van elkaar onderscheiden dankzij de verschillende kleuren en kleurcombinaties van de bindtouwtjes.

Productinformatie

Artikel nummer 15571

100% linnen, ongeverfd, gepolijst. Linnen garen 2-ply. Gemaakt in Duitsland.
225-m-Rolle
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu