Manufactum

Keukengaren

Manufactum
Keukengaren
  € 11,90Basisprijs: € 0,05/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor verbruiksgoederen zoals keukengaren wordt vaak plastic gebruikt, hoewel dat goedkoop en zeer duurzaam is, en dus niet erg milieuvriendelijk. Volgens ons is er een uitstekend alternatief dat ook veelzijdig is: ons keukengaren is gemaakt van zuiver, ongeverfd linnen dat dankzij het twijnproces slipvast en scheurvast is.

  Kookvast keukentouw.

  Het scheurvaste, antislip keukengaren is geschikt voor gebruik in de keuken om roulades, asperges of kruidenboeketten te binden. Voor het garen worden alleen zuivere en ongeverfde natuurlijke vezels gebruikt. Het is opgewonden zonder kartonnen buis en heeft een binnenafvoer, zodat het van binnenuit wordt uitgetrokken. Daarom raden wij u aan de folie waarin de bol garen is verzegeld niet te verwijderen. Het garen wordt geproduceerd in een twijnerij in Oldenburg, die het tweemaal twijnd uit zuiver, ongeverfd linnen. Oorspronkelijk werd huishoudelijk bindtouw gebruikt als zogenaamd slagerstouw of worsttouw. Enerzijds hield het de worst aan de haak en anderzijds konden de slagers tijdens de productie de respectieve worstsoorten onderscheiden dankzij de verschillende kleuren en kleurencombinaties van het touw.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15571

   100% linnen, ongeverfd, gepolijst. Linnen garen 2-ply. Gemaakt in Duitsland. 225 m rol
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten