Menu

Keuken Opbergrek

Keuken Opbergrek
  € 529,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Waar ruimte een schaars goed is, komt deze kleine maar fijne eiken plank goed van pas. In de keuken of in de bijkeuken, bij het fornuis of waar uw voorraden liggen: Op drie planken kunt u net zo goed duurzame als verse levensmiddelen bewaren, want de kisten van larikshout zijn praktisch aan alle kanten open, zodat de inhoud goed geventileerd wordt. Aan de bovenkant is een losse plank van esdoornhout in het frame verwerkt, die ook als snijplank kan worden gebruikt. Wij hebben deze plank ontwikkeld in samenwerking met een timmerwerkplaats in Noord-Duitsland. Je kunt het alleen van ons krijgen.

  Kleine oogst of weekend boodschappen. Fruit en groenten bewaren in de keuken.

  Het frame van dit kleine opbergmeubel is gemaakt van onbehandeld eikenhout, stabiel en aan alle zijden in verstek met eiken deuvels op timmermanswijze. De eenvoudige opbergdozen rusten elk op twee eikenhouten ronde spijlen en zijn gemaakt van - eveneens onbehandelde - latten uit lariks. Larikshout is bijzonder resistent, en de constructie garandeert een goede ventilatie van de inhoud van de kist aan de achterzijde. Uien en knoflook, een zak aardappelen van 2,5 kg of het wekelijkse rantsoen fruit blijven altijd vers. Aan de bovenkant is een losse plank ingebed in het frame, dat gemaakt is van natuurlijk esdoornhout en dus ook gebruikt kan worden als onderhoudsvriendelijke snijplank. Het harde esdoornhout heeft een zeer fijnporige structuur zodat vet, olie en vloeistoffen nauwelijks in het oppervlak kunnen dringen en dus gemakkelijk te reinigen zijn. Het volstaat om na elk gebruik als keukenbord het dienblad aan beide zijden af te vegen met een vochtige vaatdoek.

  Hint:

  Eikenhout is zeer looizuurrijk en kan op veel oppervlakken vlekken achterlaten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20685

   Massief hout. Drie opbergdozen van geschaafd larikshout in een frame van onbehandeld eikenhout. Snijplank (30 x 31 cm) van natuurlijk esdoornhout. Diepte met opbergboxen 40 cm. Breedte 39 cm, hoogte 91 cm. Totaal gewicht 10,7 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu