Guthmann

Ketting met hanger Levensboom

Guthmann
Ketting met hanger Levensboom
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een boom voor elke boom

  De levensboomhanger van deze ketting van juwelenfabrikant Martin Guthmann heeft een symbolische waarde: voor elke verkochte ketting plant de fabrikant een boom in de droge gebieden van Rajasthan (India). Het resulterende bos is goed voor het klimaat en wordt uitsluitend bewaterd vanuit de regenput die voor dit doel is aangelegd.

  Juwelen uit Pforzheim. Martin Guthmann

  Hoogwaardige juwelen betaalbaar maken voor zoveel mogelijk mensen - met dat doel voor ogen richtte goudsmid Martin Guthmann in 1906 zijn juwelenfabriek op. Vandaag, in de vierde generatie geleid door zijn achterkleinzoon, produceert het familiebedrijf nog steeds volledig in de juwelen- en goudstad Pforzheim. In de fabriek worden gewalste, gestanste, getrokken en gegoten onderdelen met de hand in kleine series geassembleerd. In het ontwerp worden onder meer oude sieraadvormen en ornamenten uit de eigen geschiedenis verwerkt: ze worden gegoten en - met behulp van historische fabricagetechnieken - overgebracht naar onze tijd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16897

   925 zilver (gerecycled). Kettinglengte 46 cm. Ø hanger 1,3 cm, materiaaldikte 1,7 mm. Gewicht 4 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen