unoferrum

Kerststalletje roestvrij staal

Eik
unoferrum
Kerststalletje roestvrij staal
Eik
  Eik
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kerstmis schimmenspel

  Pas in het schijnsel van het waxinelichtje komen de figuren van deze kerststal tot leven en krijgen ze ruimtelijke diepte door hun opstelling op de halve cirkel, die als podium dient. Het decor kan steeds opnieuw worden opgesteld, omdat de afzonderlijke kerststalfiguren eenvoudig in de langsgroeven van de bodemplaat worden geschoven. De houder voor het theelichtje is ook in de plaat verwerkt. Deze is gemaakt van massief hout - esdoorn, eik en walnoot (behandeld met houtolie) zijn verkrijgbaar. Alle figuren zijn lasergesneden uit roestvrij staal, geborsteld en speciaal geolied om ze te beschermen tegen vingerafdrukken. De Saksische ontwerpers van dit ietwat afwijkende kerststalletje lieten zich inspireren door de Erzgebirge-traditie van de kaarsenboog.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20687

   Lasergesneden insteekfiguren van roestvrij staal (materiaaldikte 2 mm), fijn geborsteld en met de hand geolied. Halfronde bodemplaat van massief hout, lengte 15 cm, breedte 30 cm, hoogte 2 cm. Het kerstbedje is verkrijgbaar in drie versies. De figuren kunnen magnetisch aan de achterkant van de bodemplaat worden bevestigd wanneer de brancard niet wordt gebruikt.
   Eiken geolied. Gewicht 740 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen