Én Gry & Sif

Kerststal Vilt

Én Gry & Sif
Kerststal Vilt
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Kerst vingeroefeningen. Mobiele kerststal

  Kerstmis zonder kerststal is eerder een uitzondering. Geen wonder, want de scenische presentatie is een heerlijk levendige manier om het kerstverhaal aan kinderen te "tonen". Deze kerststal van zuiver scheerwol is niet alleen mooi vormgegeven, maar kan ook perfect gebruikt worden om een toneelstukje op te voeren over de bewogen geboorte van Christus: De figuren - Maria en Jozef, de Wijzen en de engel - kunnen over de vinger worden gelegd en tot leven worden gebracht als kleine vingerpoppetjes. En als het kind in zijn enthousiasme het avontuurlijke verhaal ook wil delen met opa en oma, tantes en ooms, neven en nichten en alle vriendjes, kan de set snel worden ingepakt en meegenomen: Aan de voorkant, die wordt vastgehouden door drukknoppen, kan het kinderbedhuisje worden geopend voor een kijkje in de scènes en, nadat de figuren erin zijn opgeborgen, kan het weer worden gesloten voor vervoer naar nieuwe instellingen. Wij kunnen instaan voor deze functionaliteit - maar de volledigheid van het vervoer (Waar is de ezel? Wie heeft de schapen?) laten we over aan ouders, vrienden en familieleden.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203996

   100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Set bestaande uit: 1 wieghuisje (ca. B 21 × H 23 × D 16 cm) en Maria, Jozef, engel, kindje Jezus in de kribbe, Wijzen, 1 ezel, 1 schaap en 1 os. Figuren hoogte max. 13 cm, lengte dierfiguren max. 13 cm. Totaal gewicht 300 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen