Menu
Krinner

Kerstboomstandaard beton

Krinner
Kerstboomstandaard beton
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  De oorspronkelijke technologie

  Het is een ware triomf wat de zogenaamde allround technologie met één touw voor kerstboomstandaards heeft bereikt sinds haar uitvinding in 1990. Vóór die datum worstelden kerstliefhebbers over de hele wereld met een schroeftechniek waarvoor nooit genoeg handen leken te zijn, maar het nieuwe mechanisme maakt het afstellen van de boom bijna kinderspel: zonder bukken en knielen, zonder vechten tegen de zwaartekracht, in plaats daarvan houd je altijd de verticaal in het zicht (en in je rug), en afhankelijk van de grootte van je boom heb je zelfs beide handen niet meer nodig. Plaats de boom gewoon in de stalen structuur die is ingebed in de betonnen basis en u kunt de houder vanuit staande positie vastsjorren met behulp van het voetpedaal. Eindelijk een innovatie die die naam waardig is. Onze kerstboomstandaard wordt vervaardigd door het Neder-Beierse bedrijf Krinner en heeft dus de doordachte originele technologie van de uitvinder Klaus Krinner, netjes en robuust uitgevoerd als stalen constructie. Een veiligheidsmechanisme voorkomt ook dat de staalkabel onbedoeld loskomt.

  In beton gegoten

  Sinds enige tijd heeft zichtbeton eindelijk de sprong gemaakt van het ontwerp van gebouwen naar interieurontwerp en inrichting. Niet voor niets, want het duurzame materiaal is niet alleen gemakkelijk te verwerken en te reproduceren, maar past ook met voorname terughoudendheid in elk interieurontwerp. Bovendien is de machinaal geproduceerde steen zo robuust en duurzaam dat hij generaties lang kan meegaan. En last but not least brengt deze stevige, gegoten betonnen voet een hoge mate van stabiliteit met zich mee dankzij zijn natuurlijke "zwaarte" - een niet te onderschatten voordeel wanneer een boom van twee meter moet worden aangepast en vastgehouden (de standaard zet natuurlijk ook kleinere bomen vast).

  Productinformatie

  Artikel nummer 203471

   Beton, stalen constructie. Lengte 38 cm, breedte 38 cm, hoogte 9 cm. Stalen constructie Ø 13,5 cm. Betonnen voet lengte 23,5 cm. Totaal gewicht 7,5 kg.
   Alleen geschikt voor bomen tot max. 2,5 m hoogte en max. 12 cm stamdiameter.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen