YES4.WORLD

Kersenhouten balkonverhoger

Nieuw
YES4.WORLD
Kersenhouten balkonverhoger
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gezonde producten van het balkon

  Wie zegt dat je je eigen groenten alleen in een tuin kunt verbouwen? Dat je veel ruimte en ruime bedden nodig hebt om verse sla, keukenkruiden, courgettes, spinazie of snijbiet te kweken? Onze kersenhouten balkonverhoger bewijst het tegendeel. Om Schiller te parafraseren, er is ruimte voor een vrolijk groeiende groente in de kleinste ruimte. Met een diepte van slechts 55 centimeter neemt de bedstee eigenlijk maar heel weinig ruimte in beslag en kan hij ook aan de voorkant van een (klein) balkon worden geplaatst, ideaal in de richting van de zon. Om het houten oppervlak te beschermen, wordt er een folie in de box gestoken voordat hij gevuld wordt met aarde, die al in vorm genaaid is. Overtollig water en regenwater kan nog steeds weglopen via drie drainagegaten in de bodemplaat van de box. Er worden twee haken meegeleverd voor klein gereedschap, die je aan de korte kant kunt bevestigen. Er is ook veel opbergruimte onder het verhoogde bed voor potten, klein gereedschap, een gieter of een grondzak.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207881

   Geglazuurd kersenhout (herkomst VS), polypropyleenfolie. Gegalvaniseerde schroeven. Inhoud ca. 100 liter. Afmetingen binnenbak L 95 × D 50 × H 22,5 cm. Totale lengte 100 cm, diepte 55 cm, hoogte 80 cm. Gewicht 20 kg. Geleverd als bouwpakket: alleen de zijpanelen zijn voorgemonteerd. Omdat alle schroefgaten voorgeboord zijn, is de montage kinderspel. De benodigde bevestigingsmaterialen en gedetailleerde instructies worden meegeleverd.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen