Kent and Sons

Kent Haarborstel Berenhaar Light Oval

Kent and Sons
Kent Haarborstel Berenhaar Light Oval
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Verzorgingsborstel voor gemiddeld tot dik, steil of krullend haar, vooral lang en halflang haar kan goed ontklit worden. Vooral geschikt voor droog haar en ook voor het föhnen.

  Een handgemaakte verzorgende borstel voor medium tot dik, steil of krullend haar en geschikt voor elke haarlengte. Door de grote borstelkop kunnen lange en halflange haren bijzonder goed ontklit worden. De borstelharen zijn vrij stevig, masseren de hoofdhuid tijdens het borstelen en kunnen zo het natuurlijke vet naar de uiteinden van het haar verdelen. De borstel wordt daarom vooral aanbevolen voor droog haar, maar kan ook samen met een haardroger worden gebruikt voor styling.

  Haar voor haar. Borstels met zwijnenhaar.

  Wij bieden u hier vier versies die het haar verzorgen en in model brengen. Met hun trim van echt, zuiver zwijnenhaar stimuleren ze licht de hoofdhuid, reinigen het haar, nemen overtollige huidvetten bij de hoofdhuid op en brengen die naar de droge haarpunten - iets wat alleen natuurlijke borstels kunnen, kunstmatige niet. Het zorgt ook voor een natuurlijke glans en helpt gespleten haarpunten voorkomen. Nadat de borstelharen zijn geplaatst, worden ze met de hand gecontroleerd en gecorrigeerd. Het voor de carrosserie gebruikte hout is afkomstig van Engelse bosopstanden, waarvan de herbebossing wordt gecontroleerd door de Forestry Commission.

  Haarborstels uit Kent

  Een goede haarborstel zet het haar zachtjes recht en ontwart het, en verdeelt tegelijkertijd het natuurlijke vet dat zich bij de wortels ophoopt over de punten van het haar. Dit maakt het haar glanzend en zorgt ervoor dat de uiteinden van het haar niet zo snel splijten. Dit gebeurt alleen echt efficiënt met natuurlijke haren die qua structuur op haar lijken. Met zulke natuurlijke borstelharen vervaardigt Kent & Sons vandaag de dag nog steeds een groot deel van zijn haarborstels - nog steeds met de hand, waarbij de haren ook met de hand worden ingebracht.

  De borstelmaker. Op afspraak

  Kent & Sons is de Engelse borstelmaker bij uitstek. Opgericht in 1777, begon de wereldwijde distributie van Kent borstels lang voordat er een distributienetwerk voor werd opgezet, zowel door de uitstekende kwaliteit van de borstels als door het feit dat Engelse officieren Kent borstels in hun bagage meenamen naar elke plaats van dienst in het Britse Rijk, hoe ver weg ook. De kwaliteit van de borstels staat buiten kijf. Niet alleen heeft Kent altijd bekwame borstelmakers in dienst gehad, maar ze hebben ook uitstekende wereldwijde relaties met de leveranciers van het beste garnituur, en Kent's inkopers (dat hebben ze gemeen met de onze) behoren tot de meest kritische in hun vak. Geen wonder dat Kent in de loop van de geschiedenis van het bedrijf negen keer tot hofleverancier is benoemd - en dat nog steeds is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12521

   Lichaam van kersenhout, bies van lichtgekleurd, harder everzwijnhaar, bieslengte 2 cm. Lengte 23 cm, breedte 5,5 cm, hoogte 4 cm. Gewicht 100 g. Gemaakt in Engeland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen