Kent and Sons

Kent Haarborstel Berenhaar Light

Kent and Sons
Kent Haarborstel Berenhaar Light
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin juni, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  De zachte zwijnenharen zijn geschikt voor fijn, dun en steil haar, maar ook voor kort tot halflang haar. Door het brede handvat ligt de borstel prettig in de hand.

  Haar voor haar. Borstels met zwijnenhaar.

  Wij bieden u hier vier versies die het haar verzorgen en in model brengen. Met hun trim van echt, zuiver zwijnenhaar stimuleren ze licht de hoofdhuid, reinigen ze het haar, absorberen ze overtollige huidvetten bij de hoofdhuid en brengen ze die naar de droge haarpunten - iets wat alleen natuurlijke borstels kunnen, kunstmatige niet. Het zorgt ook voor een natuurlijke glans en helpt gespleten haarpunten voorkomen. Nadat de borstelharen zijn geplaatst, worden ze met de hand gecontroleerd en gecorrigeerd. Het voor de carrosserie gebruikte hout is afkomstig van Engelse bosopstanden, waarvan de herbebossing wordt gecontroleerd door de Forestry Commission.

  Haarborstels uit Kent

  Een goede haarborstel zet het haar zachtjes recht en ontwart het, en verdeelt tegelijkertijd het natuurlijke vet dat zich bij de wortels ophoopt over de punten van het haar. Dit maakt het haar glanzend en zorgt ervoor dat de uiteinden van het haar niet zo snel splijten. Dit gebeurt alleen echt efficiënt met natuurlijke haren die qua structuur op haar lijken. Met zulke natuurlijke borstelharen vervaardigt Kent & Sons vandaag de dag nog steeds een groot deel van zijn haarborstels - nog steeds met de hand, waarbij de haren ook met de hand worden ingebracht.

  De borstelmaker. Op afspraak

  Kent & Sons is de Engelse borstelmaker bij uitstek. Opgericht in 1777, begon de wereldwijde distributie van Kent borstels lang voordat er een distributienetwerk voor werd opgezet, zowel door de uitstekende kwaliteit van de borstels als door het feit dat Engelse officieren Kent borstels in hun bagage meenamen naar elke plaats van dienst in het Britse Rijk, hoe ver weg ook. De kwaliteit van de borstels staat buiten kijf. Niet alleen heeft Kent altijd bekwame borstelmakers in dienst gehad, maar ze hebben ook uitstekende wereldwijde relaties met de leveranciers van het beste garnituur, en Kent's inkopers (dat hebben ze gemeen met de onze) behoren tot de meest kritische in hun vak. Geen wonder dat Kent in de loop van de geschiedenis van het bedrijf negen keer tot hofleverancier is benoemd - en dat nog steeds is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12519

   Deze Kent haarborstel heeft een trim van lichte, zachte zwijnenharen en is daarom geschikt voor fijn, dun, steil haar en voor haar van korte tot middellange lengte. Door het brede handvat ligt de borstel prettig in de hand. Gemaakt in Engeland. Beukenhouten lichaam. Licht zwijnenhaar, lengte haren 2 cm. Totale lengte 19 cm, breedte 6 cm, hoogte 3,5 cm. Gewicht 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen