Kent and Sons

Kent dubbele kledingborstel

Kent and Sons
Kent dubbele kledingborstel
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Door G. B. Kent & Sons, borstelmaker sinds 1777 (en natuurlijk hofleverancier): Kledingborstel met harde haren voor jassen, jacks enz. en zachte haren voor delicate kleding.

  Mechanisch afstoffen en pluizen verwijderen

  Stof en vuil dat zich in een stof ophoopt, kan gemakkelijk grondig en voorzichtig worden verwijderd met mechanische middelen: voor sterkere stoffen met een klopper, voor fijnere met een borstel. Klop en borstel indien mogelijk buiten: u zult versteld staan hoeveel stof u losmaakt.

  Minder is meer. Onderwerp: Kledingverzorging

  De veelvuldige chemische baden waaraan zelfs duurdere kleding tegenwoordig wordt onderworpen, verwijderen de vlek niet samen met de stof, maar brengen aanzienlijke schade toe aan de kledingkast. Zowel de duurzaamheid als het karakter van hoogwaardige stoffen lijden hieronder.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17478

   Penseellichaam kersenhout, bezet met zwarte natuurlijke haren in 7 rijen. Lengte 26,5 cm, hoogte 5,5 cm. Gewicht 110 g. Lengte van de haren 13 en 16 mm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen