Menu

Kelderlamp messing

Groot
Kelderlamp messing
Groot
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gegoten messing, voor binnen en buiten: wand- en plafondlamp

  Deze zware, robuuste wandlamp van massief messing is vervaardigd in Italië en is niet alleen visueel ontleend aan de vorm van scheepsbeslag, maar de solide afwerking is daadwerkelijk opgewassen tegen de extreme eisen van de ruwe zeevaart: de behuizing en het rooster zijn gemaakt van gepolijst, massief messing.

  Italiaanse scheepslichten. Gemaakt van messing

  Sinds de dagen van Olim worden deze wind- en weerbestendige scheepslichten van gegoten messing en glas gemaakt aan het Iseomeer bij Milaan. Op zee trotseren ze zwaar weer, zout water en - als ze voorzien zijn van een beschermrooster - zelfs het slaan van delen. Voor alle soorten buitentoepassingen zijn deze verbazingwekkend goedkope armaturen dus niet alleen goed uitgerust, maar zelfs overgekwalificeerd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 67004

   Gegoten messing, glazen kap. Stopcontact E 27 (max. 60 W). IP 54. Gemaakt in Italië. Geleverd zonder lamp en bevestigingsmateriaal.
   Groot. Lengte 23 cm, breedte 16 cm, diepte 11 cm. Gewicht 1,8 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu