Menu

Kaweco Speciaal Aluminium Mechanisch Potlood

2.0 mm vulling
Kaweco Speciaal Aluminium Mechanisch Potlood
2.0 mm vulling
€ 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Onze special. Drievoudig voordeel

Onze voorganger van de mechanische potloden die sinds 1910 door Kaweco in Heidelberg werden geproduceerd en in die tijd mechanische potloden werden genoemd - ze werden aangeboden in een nauwelijks te bevatten verscheidenheid, waaronder de modellen "Rationell" en "Special" - kan hier een liedje over zingen. De heruitgegeven Kaweco Special verschilt in verschillende opzichten van zijn voorganger. De loop is in ieder geval niet gemaakt van celluloid of eboniet, maar van duurzaam, zwart geanodiseerd aluminium; het vroegere draaimechanisme heeft plaatsgemaakt voor een moderner en vooral stabieler push-action mechanisme met een stiftreservoir; hierdoor is het mogelijk geworden een gum te installeren die kan worden vervangen als hij versleten is; en het vulpotlood is verkrijgbaar in vier verschillende versies voor het gebruik van vier verschillende stiftdiktes - afhankelijk van het gewenste doel.

Mechanische potloden

Vulpotloden, mechanische potloden en vulpotloden hebben twee grote voordelen ten opzichte van potloden met een houten omhulsel:
1. ze zijn verkrijgbaar met een grote verscheidenheid aan stiftformaten, die op hun beurt bedoeld zijn voor een groot aantal doeleinden - van technisch tekenen tot schetsen en tekenen op groot formaat, en
2. ze kunnen vele malen worden gebruikt omdat ze navulbaar zijn.

Productinformatie

Artikel nummer 43737

Met invoermechanisme. Achthoekige behuizing, aluminium, zwart geanodiseerd. Kopstukken van messing, zwart verchroomd. Messing duwmechanisme. Lengte 14 cm. Gewicht 15 g. Met verwisselbare gum en 3 stiften van de overeenkomstige dikte (versie met 2,0 mm stift zonder gum en met 1 stift). Geleverd in een blikken doosje.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu