Menu

Kaweco Reisetui leder

Kaweco Reisetui leder
15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Reisbenodigdheden veilig opgeborgen. In de Kaweco lederen hoes

De vulpenfabriek Koch, Weber & Co., die in 1883 in Heidelberg werd opgericht, was een tijdlang een van de belangrijkste Duitse fabrikanten van vulpennen en accessoires, en ook een van de meest vindingrijke: De eerste echt lekvrije "veiligheidsvulpen" van Duitse makelij, bijvoorbeeld, kwam daar vandaan.
In deze klassieke Kaweco reisetui van leer kunt u twee Kaweco pennen netjes en veilig opbergen, bijvoorbeeld de Kaweco Sport modellen, die u ook in verschillende uitvoeringen in ons assortiment vindt. Net als de pennen zelf, past het kleine etui perfect in een borstzakje of jasje.

Productinformatie

Artikel nummer 81919

Klassiek Kaweco lederen reisetui voor 2 Kaweco schrijfinstrumenten. Lengte 12 cm, breedte 4,5 cm. Gewicht 15 g. Levering zonder schrijfgerei.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu