Schwegler Vogel- u. Naturschutzprodukte

Kattenwerende riem staal

Schwegler Vogel- u. Naturschutzprodukte
Kattenwerende riem staal
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Cat: perplex. Vogel: beschermd

  Als een kat zich in zijn territorium begeeft, betekent dit vaak enorme stress voor broedende vogels en een permanente bedreiging voor hun jongen. Deze effectieve constructie helpt hiertegen: geplaatst als een kraag rond de boomstam, voorkomt de kattenafweerriem dat katten in de boom klimmen en hun natuurlijke prooi-instinct uitvoeren. De afzonderlijke draadelementen kunnen flexibel aan de omtrek van de boom worden aangepast wanneer zij in elkaar worden gestoken; op de uiteinden zijn plastic doppen aangebracht om te voorkomen dat katten en mensen zich verwonden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85779

   30 elementen, gegalvaniseerd staal. Geschikt voor bomen met een maximale omtrek van 70 cm. Lengte 15,5 cm, breedte 7,5 cm. Gewicht 520 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen