Menu

Kattengrot Wollen Vilt

Wit
Kattengrot Wollen Vilt
Wit
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Een kamer voor jezelf. Of een troon

  Katten zoeken gewoonlijk een eigen plek in de menselijke woning waar zij beschutting en comfort kunnen vinden. De eigenaar biedt hiervoor vaak haar afgedankte kartonnen dozen en dekens aan, maar het is voor hem prettiger als het ook visueel aantrekkelijk is. Deze kattengrot van zachte, handgevilte scheerwol is eenvoudig en onopvallend. Het past bijna overal in huis en kan soms voor een kussen worden aangezien. De kattengrot fungeert ook als kussen wanneer de kat erop gaat liggen in plaats van erin, zodat hij de keuze heeft tussen terugtrekken of toekijken.

  Gemaakt van ademende scheerwol

  De gebruikte scheerwol is afkomstig van Nieuw-Zeelandse schapen en wordt door de Litouwse fabrikant met de hand tot doeken gevilt. De vocht- en klimaatregulerende eigenschappen van scheerwol maken het een aangenaam materiaal voor mens en dier. Tegelijkertijd is scheerwol gemakkelijk te onderhouden omdat het geschubde oppervlak van de wolvezels en het natuurlijke wolvet (lanoline) ervoor zorgen dat het nauwelijks vuil opneemt en zelfreinigend is. Regelmatig stofzuigen of kloppen en luchten is meestal voldoende; indien nodig kan de kattengrot met de hand worden gewassen op maximaal 30 °C.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14697

   100% scheerwol, handgevilt, herkomst Nieuw-Zeeland. Handwas tot max. 30 °C indien nodig. Gemaakt in Litouwen. Hoogte 27 cm, breedte 28 cm, diepte 45 cm. Gewicht 500 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu