Katchit

Kattenbak Email

Zwart
Katchit
Kattenbak Email
Zwart
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gaat zeven levens mee.

  De wereld heeft dit sanitairmeubel van geëmailleerd plaatstaal te danken aan het persoonlijke gevoel van gemis van de fabrikant - een absoluut solide motief in onze ervaring. De kat van de fabrikant, gezegend met een uiterst gevoelige neus, weigerde regelmatig een plastic toilet te gebruiken binnen korte tijd na de aankoop ervan - omdat hij de natuurlijke neiging heeft de geur aan te nemen van wat voor hem gemaakt is. Bijgevolg schakelde de kat over op andere, zogenaamd geschikte bakken (bij voorkeur bloempotten die dicht bij de vloer staan) - wat onze leverancier, die commercieel actief is op het gebied van emaille, ertoe aanzette een kattenbak te maken van precies dat materiaal dat gekenmerkt wordt door stevigheid en weerstand tegen vervuiling en dat altijd zijn hygiënische geschiktheid heeft bewezen in badkamers en keukens. Het resultaat - een container van geëmailleerd plaatstaal en aluminium - is niet bepaald goedkoop, maar een superieur ecologisch, niet in de laatste plaats esthetisch en mogelijk ook economisch product, dat - dankzij het glazen oppervlak kan worden gereinigd zonder resten achter te laten; - geen geur opneemt;- kan door zijn lange levensduur dienen als stil toilet voor verschillende generaties katten, zodat de herhaalde aankoop en verwijdering van standaard plastic toiletten overbodig wordt; - en zijn vorm komt overeen met de natuurlijke neiging van katten om zich om hun eigen as te draaien alvorens hun behoefte te doen.De verwijderbare aluminium ring, die ook gemakkelijk te reinigen is, houdt geschaafd afval waar het hoort, want hij bedekt de rand van de geëmailleerde bak met enig uitsteeksel naar binnen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68231

   Kuip van diepgetrokken, geëmailleerd plaatstaal. Met 4 anti-slip plastic voetjes. Bovenste ring van geanodiseerd aluminium. Hoogte 13,5 cm, Ø 48 cm. Gewicht 3,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen