Planto

Katoenen plukschorts

Planto
Katoenen plukschorts
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voorzichtig oogsten. Ambidexter

  Als je van de ladder oogst, ben je goed uitgerust met dit plukschort: Het is ontworpen als een ruime zak en wordt direct op het lichaam gedragen. Dit betekent dat je altijd beide handen vrij hebt als je fruit plukt - of één hand om te plukken en één om vast te houden. Als je op de ladder staat, hoef je niet te bukken voor een plukcontainer die meestal altijd te ver weg hangt, want je draagt hem direct op je lichaam. Als je de twee karabijnhaken losmaakt, gaat de zak naar beneden open en kun je hem gemakkelijk legen. Gevoelige gewassen - waaronder appels die voor de winter moeten worden bewaard - worden op deze manier heel voorzichtig behandeld. Het principe komt uit de wijnbouw, waar tijdens de druivenoogst plukmanden worden gebruikt met een bodem van doeken die kunnen worden losgeknoopt - het gewas hoeft niet opnieuw te worden aangeraakt wanneer het wordt overgebracht naar grotere containers. In ieder geval kan het materiaal waarvan het schort is gemaakt een minder terughoudende behandeling verdragen: een katoenen canvas stof.

  Productinformatie

  Artikel nummer 26248

   Gemaakt van 100% katoen. Met twee karabijnhaken en verstelbare nekband. Draagvermogen 7 kg. Lengte 43 cm, geopend 70 cm, breedte 37 cm. Gewicht 510 g. Geleverd zonder inhoud.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen