Menu
Hannes Roether

Katoenen herenjack

Zwart
Hannes Roether
Katoenen herenjack
Zwart
  Zwart
  € 419,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Casual jasje. Gemaakt van zuiver katoen

  Deze jas - inclusief de voering - is volledig gemaakt van zuiver, huidvriendelijk katoen. Het gekreukte buitenmateriaal geeft de stof en daarmee het jasje een nonchalante uitstraling. Het jasje heeft vormgevende coupenaden aan de voorzijde en een Weense naad aan de achterzijde, en twee korte splitten aan de achterzijde maken het comfortabel om te dragen. Twee opgestikte zakken en een binnenzak houden kleine voorwerpen voor dagelijks gebruik.

  Hannes Roether. Ongedwongen, niet achteloos

  Hannes Roether uit München heeft met zijn collecties altijd twee aspecten voor ogen. Ten eerste, het voor de hand liggende: Roether vertrouwt op rechttoe rechtaan ontwerpen die een stijl zonder franje uitstralen, beperkt tot het essentiële. Vaak zijn het stukken traditionele werkkleding die hij aanpast en herinterpreteert voor het heden. Dit leidt logischerwijs tot het tweede aspect, het materiaal. Roether vertrouwt op natuurlijke materialen. Al met al resulteert dit in een tijdloze dagelijkse garderobe die gericht is op functionaliteit en duurzaamheid, die casual maar nooit achteloos is.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 206922

   100% katoen. Gedeeltelijke voering 100% katoen. Plastic knoppen. Gemaakt in Tsjechië. Ruglengte in maat L = 76 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen