Pike Brothers

Katoenen herenbroek 1962

Olive
Pike Brothers
Katoenen herenbroek 1962
Olive
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Bewezen klassieker. Robuust en comfortabel

  Deze broek is populair vanwege zijn robuustheid en comfortabele pasvorm en is afkomstig van een model dat tussen 1952 en 1963 deel uitmaakte van het reguliere velduniform van de Amerikaanse strijdkrachten - hij kan dus ook door Elvis Presley zijn gedragen. Pike Brothers heeft de vorm, de snit en de sterke visgraatstof ongewijzigd gelaten in de nieuwe editie. Alleen de originele metalen knoppen zijn vervangen door notenhouten knoppen. De broek heeft twee opgestikte zakken aan de voorzijde en twee aan de achterzijde, de laatste zijn afknoopbaar. De wijdte kan matig worden aangepast via een band met knopen.

  Pike Brothers. Beproefd, maar niet verouderd

  Het label Pike Brothers uit Bad Feilnbach in Opper-Beieren bewijst met zijn kledingstukken uit de wereld van de werkkleding volgens historische modellen dat goed uitzien en praktisch gebruik elkaar geenszins uitsluiten. Terwijl andere bedrijven creatieve geesten gebruiken om de coupes uit te werken, verzamelt, ontleedt en reconstrueert Pike Brothers ten slotte historische originelen uit de meest uiteenlopende werkgebieden en met de meest uiteenlopende materiaaleisen: coupes worden 1:1 genomen, stoffen worden opnieuw uitgegeven in samenwerking met traditiebewuste weverijen en, last but not least, de kledingstukken worden met de hand gemaakt in geselecteerde Europese kleermakerijen. Zo ontstaan producten die niet alleen visueel een verhaal vertellen, maar die net als hun modellen ook zeer functioneel zijn en het hoogste comfort bieden - ongeacht de activiteit.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 207356

   100% katoen. Stenen walnoot knoppen. Gemaakt in Turkije.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen