Menu

Kataba zag grote

Kataba zag grote
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Japanse zagen (Nokogiri).

  De aandacht die in Japan wordt besteed aan de zaag als handgereedschap komt tot uiting in het grote aantal functioneel gedifferentieerde types, een uiterst gedetailleerde zaaggeometrie en een zorgvuldig ontwerp van het handvat. Japanse houtzagen werken op spanning en zijn daardoor gemakkelijker te beheersen, en omdat het zaagblad dus ook alleen op spanning wordt belast, kan het dunner worden gemaakt. De koolstofstalen messen, die kunnen worden vervangen maar niet opnieuw geslepen, hebben geharde tandpunten die vlijmscherp zijn geslepen. De tanden zijn licht gezet, waardoor minimaal snijverlies en gladde, scheurvrije snijvlakken mogelijk zijn. De zagen zijn dus niet alleen iets voor liefhebbers, maar uiterst nuttig gereedschap waar je niet meer zonder wilt als je er eenmaal mee gewerkt hebt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 53831

   Enkelzijdige fijne zaag voor afkortingen en diepe zaagsneden. De vertanding is een combinatie van trapeziumvormige en driehoekige vertanding, die een lange levensduur garandeert.
   Bladlengte 25 cm, bladdikte 0,5 mm. Totale lengte 58 cm. Gewicht 150 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu