Veark

Kantoormes PRK10

Veark
Kantoormes PRK10
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Het kleine schilmes is een onmisbaar gereedschap in elke keuken - eigenlijk een kleine versie van een traditioneel koksmes. Het is geschikt voor allerlei nauwkeurige, kleine snij- en hakwerkzaamheden.

  VEARK messenserie

  Mooi gereedschap. Het beste gereedschap. De VEARK messen hebben een overtuigende esthetiek en hun kwaliteit doet niet onder voor hun uiterlijk. De monoblokmessen worden in Solingen gesmeed uit het beste lemmetstaal. Dit staal bestaat uit de legeringscomponenten koolstof, chroom, molybdeen en vanadium. Dit maakt de messen zeer goed bestand tegen corrosie en bovenal kunnen ze beter en scherper worden geslepen omdat ze een hardheid hebben van 58 Rockwell, wat boven het gemiddelde is voor messenstaal. Dit betekent eigenlijk: Een harder mes kan worden geslepen en het geslepen mes gaat langer mee. Dit betekent dat de zogenaamde randscherpte langer aanhoudt. De VEARK messen liggen goed in de hand. Met hun industriële look hebben de blanke greepdelen niet alleen een unieke esthetiek, maar zijn ze ook gemakkelijk vast te pakken en te hanteren. De messenserie wordt aangevuld met de snijplank, een ideaal mesbeschermend werkvlak.

  Hoewel messenstaal het label roestvrij draagt, raden wij u aan messen van hoge kwaliteit niet in de vaatwasser te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207422

   Afmetingen: L 20,7 × B 2,5 × H 0,8 cm, lemmet: L 10 cm, handvat: L 10,7 cm, lemmetdikte: 1,6 mm
   Gewicht: 125 g
   Materiaal: Staal, roestvrij
   Ontwerp: Daniel Ronge
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen