F. Hammann

Kantoorbenodigdheden box koeienhuid

Nieuw
F. Hammann
Kantoorbenodigdheden box koeienhuid
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Organiser voor op het bureau. Transportbox voor op reis

  Deze stevige opbergbox van fijn, plantaardig gelooid rundleer overtuigt enerzijds door de materiaalkeuze en het elegante, eenvoudige uiterlijk. Aan de andere kant zullen niet alleen liefhebbers van een opgeruimd bureau zijn dubbele functie waarderen. De box houdt het bureau opgeruimd, omdat alle schrijfwaren erin verdwijnen als het werk klaar is. Daarnaast fungeert het ook als een transportcontainer voor het schrijfgerei dat je zowel op kantoor als thuis nodig hebt of mee wilt nemen op reis (voor zaken). Het vernikkelde stalen frame zorgt voor de nodige stabiliteit zodat de inhoud goed beschermd is tijdens het reizen. Dankzij de uitzonderlijk grote afmetingen van 34 × 9 cm biedt de box veel ruimte en kan er naast schrijfwaren ook een grote papierschaar (zoals onze 10 inch schaar met extreem lange bladen) en zelfs een liniaal van 30 cm in. In de drie smalle vakken in het deksel kunnen visitekaartjes, bonnetjes of notities worden opgeborgen. Binnenin is de kantoorbenodigdhedenbox bekleed met slijtvast Lefa, een materiaal dat grondstoffen bespaart en gemaakt is van restanten leer en natuurlijke latex.

  Fijnste lederwaren. Van F. Hammann in Offenbach

  De "Fabrik feiner Lederwaren" Franz Hammann in Offenbach, Hessen, een van de Duitse centra van lederwarenproductie, is een van de oudste lederfabrikanten in Duitsland. Al vijf generaties lang produceert het familiebedrijf even verfijnde als duurzame lederwaren en reisaccessoires van hoge kwaliteit, soms nog op oude speciale machines. Hammann heeft een bijzondere ervaring, niet alleen in de fijne kleermakerij, maar vooral in de productie van lederen tassen en koffers met frames en handvatten, waar een nauwkeurige afwerking en hoogwaardige materialen een nog grotere rol spelen dan bij de fijne kleermakerij. Om de kwaliteit van zijn lederen producten te garanderen, produceert en verwerkt Hammann (sinds 1864) in zijn hoofdkantoor uitsluitend volnerfleer van Europese oorsprong. Sloten en beslag zijn gemaakt in Duitsland. Ook hier zit het bijzondere in het detail: ze zijn allemaal uit massief messing en gelegeerd staal gefreesd en met de hand gepolijst. Dit is te zien aan de spiegelgladde oppervlakken die niet konden worden bereikt met "getrommeld gepolijste plaatdelen".

  Productinformatie

  Artikel nummer 207644

   Bovenmateriaal koeienhuid, herkomst Zuid-Duitsland en Oostenrijk, plantaardig gelooid in Italië. Vernikkeld stalen frame en drukknoopsluiting. Voering van Lefa (ledervezelweefsel). Gemaakt in Duitsland. 34 cm lang, 9 cm breed, 3,5 cm hoog. Gewicht 338 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen