Menu
Kerzen-Manufaktur

Kandelaar Bijenwas

Ivoor
Kerzen-Manufaktur
Kandelaar Bijenwas
Ivoor
  € 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Licht en geur

  Er gaat een feestelijke gloed uit van deze bijenwaskaarsen wanneer het lichaam van de kaars - van binnenuit verlicht door de vlam - wisselt tussen doorschijnende en ondoorschijnende delen om de structuur van de handgekneedde kaarsen te onthullen. De kaarsen zijn handgemaakt van zuivere bijenwas, zonder toevoegingen, in een atelier in het Münsterland en verspreiden de fijne, karakteristieke bijenwasgeur.

  Volledig natuurlijk. Bijenwas

  Natuurlijke bijenwas dankt zijn karakteristieke, zonnig-warme geur aan de honing die in de raat is opgeslagen, en zijn kleur aan het caroteen van de opgeslagen stuifmeeloliën. In de lucht verzwakt de geur op het wasoppervlak een beetje met de tijd, maar ontvouwt zijn volle intensiteit weer met de vlam. Ook de witachtige laag die zich door oxidatie op het oppervlak van de bijenwas kan vormen, is een teken van het onvervalste natuurlijke materiaal. Vervalsing van (bijen)was is dus te herkennen aan het feit dat de was sterk blijft ruiken en altijd dezelfde gele kleur heeft, zelfs als hij lange tijd open wordt bewaard.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 75426

   100% bijenwas. Hoogte 19 cm, Ø 2 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen