Menu

Kamer Klimaatmeter Optimaal

Kamer Klimaatmeter Optimaal
  € 98,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  OPTIMUM is een klimaatmeter voor woon- en werkruimten. Dit elegante instrument meet tegelijkertijd temperatuur en vochtigheid. De schaal markeert een bereik van het optimale ruimteklimaat via de twee tegengesteld draaiende, elkaar kruisende wijzers. Dit is het geval wanneer de twee handen het wit-grijs gemarkeerde veld kruisen. De zwarte wijzerplaat met twee schalen in de vorm van een kwart cirkel voor temperatuur en relatieve vochtigheid en de contrasterende rode wijzers maken de waarden duidelijk afleesbaar. OPTIMUM wordt geproduceerd bij Fischer Feingerätebau GmbH in Saksen, een bedrijf dat al 75 jaar instrumenten voor meteorologie en klimaatobservatie produceert, ook voor de professionele sector. Het kleine, nauwkeurige instrument kan aan de muur worden bevestigd of op een standaardvoet worden geplaatst, die bij de levering is inbegrepen. Meetbereik vochtigheid 20 - 100 % relatieve vochtigheid, meetnauwkeurigheid vochtigheid ± 5 % relatieve vochtigheid (30 - 95 %), meetbereik temperatuur 0 - 40 °C, meetnauwkeurigheid temperatuur ± 1 °C. Uitsluitend geproduceerd voor MAGAZIN.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209980

   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen