Arnold Holste WWE

Kaiser-Natron donswas

Arnold Holste WWE
Kaiser-Natron donswas
  € 7,90Basisprijs: € 31,60/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Dons wassen en verzorgen

  Een mild donswasmiddel voor het onderhoud van donzen beddengoed, donzen slaapzakken en donzen winterkleding, die snel kapot gaan na het wassen met normale wasmiddelen. Het reinigt mild en hydrateert tegelijkertijd het dons en de veren dankzij de lanoline die het bevat, waardoor hun natuurlijke spanning behouden blijft zodat ze pluizig en elastisch blijven. Het donswasmiddel is geschikt voor zowel handwas als machinewas (fijnwasprogramma) tot 30 °C. De fles is voldoende voor ongeveer vier machineladingen van 2,5 kg licht bevuilde donzen artikelen in zacht of middelhard water. Altijd goed naspoelen en voorzichtig centrifugeren. Regelmatig uitschudden tijdens het drogen en ervoor zorgen dat het dons volledig droog is. Het wordt geproduceerd door Holste, de specialist uit Bielefeld voor wasverzorging, reiniging en schoonmaakmiddelen.

  Veiligheidsbericht

  Veiligheidsinformatieblad

  Productinformatie

  Artikel nummer 212741

   250 ml plastic fles
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen