Menu

Kaartdeksel roestvrij staal

Kaartdeksel roestvrij staal
9,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Aanwezige bescherming.

Deze geborstelde roestvrijstalen hoes beschermt uw EC- of kredietkaart, ID-kaart, rijbewijs en al het andere kaartformaat tegen mechanische beschadiging. De kaart kan niet buigen, breken of bekrast worden, de magneetstrip en de chip blijven leesbaar.

Roestvrij staal voor de afscherming.

Bovendien schermt de roestvrij stalen afdekking de RFID-chips (RFID = Radio-Frequency Identification) op betrouwbare wijze af, beperkt zij het bereik van de RFID-transponders en biedt zij aldus een doeltreffende bescherming tegen het ongeoorloofd uitlezen van deze radiochips, die bijvoorbeeld voorkomen op de nieuwe, radiografisch bestuurde kredietkaarten. Dankzij het slanke, platte ontwerp past de hoes gemakkelijk in de kaartvakken van portefeuilles en portemonnees. Alle hoeken en randen zijn zorgvuldig afgerond. De brede insteekopening en de kaartgeleider aan de zijkant zorgen ervoor dat de kaart gemakkelijk naar binnen kan worden geschoven, en dankzij de uitsparing is de kaart gemakkelijk vast te pakken en weer te verwijderen. Het deksel zit echter strak genoeg, zodat de kaart er niet uit kan glijden.

Productinformatie

Artikel nummer 66240

Geschikt voor kaarten van het formaat 86 × 54 × 0,8 mm. Niet-magnetisch roestvrij staal, geborsteld. Gemaakt in Duitsland. Lengte 8,7 cm, breedte 5,5 cm, hoogte 1,5 mm. Gewicht 15 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu