Menu
BMK Laserbearbeitung Markus Karst

Kaartdeksel roestvrij staal

BMK Laserbearbeitung Markus Karst
Kaartdeksel roestvrij staal
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf eind januari, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Presenteerbare bescherming.

  Dit etui van geborsteld roestvrij staal beschermt uw EC- of creditcard, ID-kaart, rijbewijs en al het andere in kaartformaat tegen mechanische schade. De kaart kan niet buigen, breken of bekrast worden, de magneetstrip en de chip blijven leesbaar.

  Roestvrij staal voor afscherming.

  Bovendien schermt het roestvrijstalen deksel de RFID-chips (RFID = Radio-Frequency Identification) op betrouwbare wijze af, beperkt het de reikwijdte van de RFID-transponders en biedt zo een doeltreffende bescherming tegen het onbevoegd lezen van deze radiochips, die bijvoorbeeld te vinden zijn op de nieuwe, radiogestuurde creditcards. Dankzij het slanke, platte ontwerp past de hoes gemakkelijk in de kaartvakken van portefeuilles en portemonnees. Alle hoeken en kanten zijn zorgvuldig afgerond. De brede insteekopening en de kaartgeleider aan de zijkant zorgen ervoor dat de kaart gemakkelijk naar binnen kan worden geschoven, en dankzij de uitsparing is deze gemakkelijk vast te pakken en weer te verwijderen. Het deksel zit echter strak genoeg, zodat de kaart er niet uit kan glijden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66240

   Geschikt voor kaarten in het formaat 86 × 54 × 0,8 mm. Niet-magnetisch roestvrij staal, geborsteld. Gemaakt in Duitsland. Lengte 8,7 cm, breedte 5,5 cm, hoogte 1,5 mm. Gewicht 15 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen