Menu

Kaars met geur

Lavendel
Kaars met geur
Lavendel
€ 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gloed van binnenuit

Bij het branden ontstaat in de geurkaars een soort tunnel waardoor de kruiden, bloesems en bessen van binnenuit oplichten. Je moet een beetje voorzichtig zijn bij het kiezen van kaarsen, want soms is schijn bedriegt: optiek en geur zijn niet identiek. De kaarsen en wasplaten met kaneel en kruidnagel verspreiden ook de geur van deze kruiden, de kaarsen met wilde bloemen in de was daarentegen ruiken naar rozen, de was met lijsterbessen en bosbessenbladeren ruikt naar lavendel.

Mooie gloed. Aangename geur

Het bijzondere van deze geurkaarsen uit Letland is niet alleen hun onopvallende geur, maar ook de gebruikte was. Het wordt geproduceerd op basis van sojaolie en is dus zuiver plantaardig, biologisch afbreekbaar en volledig vrij van schadelijke stoffen. Een ander voordeel ten opzichte van zijn paraffinecollega's: de kaars brandt bijna twee keer zo lang. Wasresten zijn ook gemakkelijker te verwijderen: water en zeep volstaan. Natuurlijke parfums en oliën, gewonnen uit Letse planten, geven de kaarsen hun geur, die al voor het aansteken vrij intens is.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 88224

Geurkaars gemaakt van sojawas, lont gemaakt van zuiver katoen. Ø 8,5 cm, hoogte 9 cm. Brandduur 50 uur. Gemaakt in Letland.
Lavendel: De kaars ruikt naar lavendel, lijsterbessen en bosbessenblaadjes worden in de was gegoten.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu