Menu

Jute zak

Jute zak
Jute zak
2,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Transporteren, beschermen - en zaklopen.

Deze stevige zak is gemaakt van jute, het garen dat wordt gesponnen van de vezels van de cochorusplant die inheems is in Oost-Indië, en is geschikt voor het bewaren en vervoeren van aardappelen, groenten of tuinstekken - en natuurlijk voor het zakhoppen. In de winter dient hij als een doeltreffende en mooie vorstbescherming wanneer hij bijvoorbeeld over de kroon van een hoogstammige roos wordt geplaatst.

Productinformatie

Artikel nummer 40314

110 x 60 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu