Menu

Japanse vaste plant Crescent

Japanse vaste plant Crescent
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Scherpe tuin sikkel. Uit Japan.

  Handige sikkel, zeer vergelijkbaar in vorm en functie met de grote zeis die we hier gebruiken. De sikkel met een gekarteld blad en een wat steviger blad is bedoeld voor het snoeien van struiken en licht houtachtig kreupelhout (bv. bamboe en takken tot ongeveer 1 cm Ø); in Japan wordt hij ook gebruikt als een nuttig instrument voor het oogsten van groenten. De profilering van het blad van de sikkel resulteert in een grotere dimensionale stabiliteit van de sikkel bij gebruik, en het handvat van Japans bluebellhout zorgt voor een zeer licht gewicht.

  Gereedschap en cultuurgeschiedenis

  De ontwikkeling van werktuigen volgt niet simpelweg een abstract functioneel principe, maar is vaak verbonden met het hele wereldbeeld en zelfbeeld van een tijdperk of regio. Dit is vooral duidelijk bij de gereedschappen uit een geheel andere culturele sfeer: de producten van het oude Japanse smidsambacht worden in ons land zeer bewonderd omdat zij nog geheel leven vanuit de diepe historische en spirituele wortels van de premoderne Japanse cultuur.

  Productinformatie

  Artikel nummer 80829

   Lemmet van gelegeerd chroomstaal. Handvat van bluebellhout (herkomst Japan). Gemaakt in Japan. Totale lengte 32,5 cm, bladlengte 17 cm. Gewicht 90 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu