Menu

Japanse snoeizaag lange steel

Japanse snoeizaag lange steel
119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind november, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Licht gewicht, groot bereik.

Met zijn lange steel is deze zaag ideaal voor het uitvoeren van snoeiwerk in bomen en struiken op al die plaatsen die met een gewone handzaag alleen met behulp van een ladder kunnen worden bereikt. Het komt uit Japan en is, net als al het snijgereedschap dat daar vandaan komt, vooral één ding: extreem scherp. En, een tweede: extreem licht.

Trekken. Trekken.

Het lange blad, zoals gebruikelijk bij Japanse zagen, snijdt op de trek en "grijpt" zich dus stevig vast aan de zaagpunt in de tak die hij moet doorzagen: Dit geeft een betere controle over het zaagproces. De positie van het zaagblad kan door middel van een kartelschroef traploos worden ingesteld en zo op elk moment aan de groeivorm en de groeirichting van de takken worden aangepast - terwijl de persoon die de zaag bedient beide voeten stevig op de grond houdt. Wanneer het blad niet wordt gebruikt, kan het worden weggeklapt (om materiaal en mensen te beschermen). Overigens dankt deze zaag zijn lichte gewicht aan het materiaal van het handvat: populierenhout is soepel en licht.

Productinformatie

Artikel nummer 66177

Zaagblad van ongelegeerd gereedschapsstaal. Handvat gemaakt van Japans populierenhout. Gemaakt in Japan.
Bladlengte 36,5 cm, totale lengte 1,3 m (gevouwen 90 cm). Gewicht 350 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu