Kujaku Trading Company

Japanse snoeizaag

Kujaku Trading Company
Japanse snoeizaag
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Japanse betrouwbaarheid.

  Het zaagt zo soepel als een mes en laat de kleinst mogelijke schone wondjes achter - zodat ongedierte het moeilijk heeft om het hout binnen te dringen. Het blad van de Japanse boomzaag van koolstofstaal is conisch geslepen en de dwarsdoorsnede is geoptimaliseerd voor een zuivere zaagsnede. Hij loopt dus niet vast, en de gezette, afzonderlijk geharde tanden glijden zonder weerstand door de tak. Met zijn lage gewicht maakt de zaag ook gecontroleerd en vooral vermoeidheidsarm werken mogelijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67573

   Voor takken tot maximaal 5 cm Ø. Zaagblad van warmtebehandeld koolstofstaal, handvat van beukenhout. Gemaakt in Japan. Lengte blad 27 cm, totale lengte 43 cm. Gewicht 130 g. Geleverd in een beukenhouten riemholster.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen