Menu
Kujaku Trading Company

Japanse plantenschoffel smal

Kujaku Trading Company
Japanse plantenschoffel smal
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Japanse tuinschoffels.

  Houwelen van dit type worden in Japan al sinds de 15e eeuw gebruikt; er zijn talloze vormen en maten, die van streek tot streek kunnen verschillen. Het blad van deze schoffel is gemaakt van koolstofstaal (C55) en gesmeed om aan de onderkant dun en scherp te zijn, maar toch taai en duurzaam. De lichte kromming (als een beitel) maakt nauwkeurig werken mogelijk, belangrijk voor bijvoorbeeld smalle beplantingen. Het handvat valt nauwelijks op omdat het gemaakt is van het zeer lichte berkenhout.

  Productinformatie

  Artikel nummer 75964

   Het lange, smalle blad is bijzonder geschikt voor het verplanten van planten met lange wortels of het verwijderen van onkruid. Blad van koolstofstaal (C55). Handvat van blank gelakt berkenhout. Lemmet 17 x 3,5 cm. Totale lengte 39 cm. Gewicht 410 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen