Menu

Japanse gewrichtskrabber

Japanse gewrichtskrabber
€ 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kras de verbinding. In het Japans.

In Japan, waar zelfs het zetten van thee onvermijdelijk tot een meesterschap werd ontwikkeld, kijken zelfs zulke uiteenlopende zaken als tuinieren en het smeden van buitengewone blanke wapens terug op een geschiedenis van meer dan duizend jaar. Een weerspiegeling hiervan is onmiskenbaar in deze voegschraper: Het licht gebogen blad kan perfect door de te reinigen voeg worden bewogen en is vervaardigd van dermate materieel sterk roestvrij staal dat het zelfs in het bed kan worden gebruikt als een duwschoffel. De schuine kant is gekarteld en snijdt door zelfs de meest weerbarstige, houtachtige planten. De voorkant daarentegen heeft een gladde, zeer scherpe rand die kan worden gebruikt om over grotere oppervlakken te duwen - met enige voorzichtigheid echter, want het blad is aan de voorkant zo puntig dat het gemakkelijk kan afbreken als het vastloopt. Het 33,5 cm lange handvat vergroot de reikwijdte.

Productinformatie

Artikel nummer 21011

Lemmet en huls van roestvrij staal, handvat van populierenhout.
Bladlengte 9 cm, totale lengte 40 cm. Gewicht 150 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu