Menu

Japanse boomzaag

Japanse boomzaag
€ 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Japanse betrouwbaarheid.

Het zaagt zo soepel als een mes en laat zo weinig mogelijk schone wondjes achter - zodat ongedierte het moeilijk heeft om het hout binnen te dringen. Het blad van de Japanse boomzaag van koolstofstaal is conisch geslepen en de dwarsdoorsnede is geoptimaliseerd voor een zuivere snede. Hij loopt dus niet vast en de gezette, afzonderlijk geharde tanden glijden zonder weerstand door de tak. Met zijn lage gewicht maakt de zaag ook gecontroleerd en vooral weinig vermoeiend werken mogelijk.

Productinformatie

Artikel nummer 67573

Voor takken tot maximaal 5 cm Ø. Zaagblad van hittebehandeld koolstofstaal, handvat van beukenhout. Gemaakt in Japan. Bladlengte 27 cm, totale lengte 43 cm. Gewicht 130 g. Geleverd in een beukenhouten riemholster.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu