Kujaku Trading Company

Japans plantmes Hori Hori

Nieuw
Kujaku Trading Company
Japans plantmes Hori Hori
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf eind mei, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Universeel toepasbaar

  De "Hori-Hori" is een alomtegenwoordig gereedschap voor vele doeleinden in Japanse tuinen: de puntige, licht gebogen vorm van het lemmet maakt het mogelijk om bijvoorbeeld bloembollen te planten of om pot- en buitenplanten te verplanten. Dankzij de breedte van het lemmet kun je gemakkelijk graven. Je kunt zelfs de plantdiepte meten, want op het lemmet zit een schaalverdeling in stappen van centimeters en inches. Aan beide kanten geslepen: de gladde kant van het blad maakt het gemakkelijker om in de grond te dringen, terwijl je met de gekartelde kant heesterkluiten kunt verdelen en wortels kunt doorsnijden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 213274

   Roestvrijstalen blad met schaalverdeling in centimeters en inches. Mesrand met glad, geslepen lemmet aan de ene kant en gekarteld zaagblad aan de andere kant. Onbehandeld beukenhouten handvat. Lengte lemmet 18,5 cm, totale lengte 31,5 cm. Breedte 4,5 cm. Gewicht 230 g. Geleverd in een leren etui met riemlus.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen